BANCI | Stirea Zilei

UniCredit, desemnata cea mai buna banca de custodie din Europa Centrala si de Est

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-07-09 16:13

În cadrul studiului Cele mai bune bănci de custodie din 2010, revista Global Finance a acordat o distincţie Grupului UniCredit pentru reuşitele sale din Europa Centrală şi de Est. Revista financiară din SUA a desemnat UniCredit drept Cea mai bună bancă de custodie din Europa Centrală şi de Est. In plus, UniCredit s-a clasat pe locul întâi pentru serviciile sale de custodie în Austria şi Croaţia.

Succesul recent in cadrul studiului revistei Global Finance este ultima dintr-o serie de distincţii atribuite de mass-media serviciilor pentru investitori de la UniCredit în acest an, cu clasări pe locul întâi în studiile Bănci custode şi Bănci pentru investitori la nivel global, de la începutul anului. „Ne-am clasat pe primul loc în toate studiile privind băncile custode din acest an, ceea ce întăreşte rolul de lider jucat de Grupul UniCredit în calitate de expert pentru procedurile post-comerciale”, a declarat Attila Szalay-Berzeviczy, Director al Diviziei Global Securities Services în cadrul Grupului UniCredit.

Divizia Global Securities Services a Grupului UniCredit operează în 14 ţări din Europa Centrală şi de Est (inclusiv în Austria) prin intermediul reţelei bancare deţinute de UniCredit. Divizia este cea mai mare furnizoare de servicii de custodie din regiune, din punctul de vedere al activelor în administrare, al cotei de piaţă, cât şi ca dimensiune a reţelei sale regionale.
Grupul are afaceri în acest domeniu începând din anii ’90, jucând întotdeauna un rol de deschizător de drumuri în dezvoltarea pieţelor de valori mobiliare din regiune. Echipa este alcătuită din 230 de experţi în domeniu din toată Europa Centrală şi de Est.

Despre UniCredit

Grupul UniCredit este o importantă instituţie financiară internaţională, cu rădăcini puternice în 22 de ţări europene şi cu o reţea internaţională globală pe aproximativ 50 de pieţe, cu 9.600 de sucursale şi peste 162.000 de angajaţi la 31 martie 2010.

În Europa Centrală şi de Est, UniCredit Group operează cea mai mare retea bancară
internatională, cu aproximativ 4.000 de sucursale.

Grupul îşi desfaşoară activitatea în următoarele tări: Austria, Azerbaijan, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Kazahstan, Kârgâzstan, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina. UniCredit este unul dintre cei sase sponsori oficiali ai UEFA Champions League pentru sezonul curent si următoarele două sezoane.

Divizia de servicii bancare pentru companii a UniCredit oferă clienţilor, de la firme mici şi mijlocii la multinaţionale şi instituţii, acces la cea mai mare reţea bancară din Europa Centrală şi de Est, cât şi la sucursale din principalele centre financiare din lume. Colaborarea fructuoasă între managerii de relaţii cu clienţii şi specialiştii liniilor de produse (Finanţe şi consultanţă, Pieţe, Leasing, Servicii bancare pentru tranzacţii globale) permite UniCredit să răspundă prompt cerinţelor antreprenoriale ale clienţilor. Astfel, UniCredit susţine dezvoltarea clienţilor companii şi instituţii ai Grupului, generând valoare durabilă pentru toată părţile interesate.

Divizia Global Securities Services a UniCredit combină expertiza locală a peste 2.000 de specialişti cu experienţa unei bănci sofisticate de tranzacţii globale, oferind un set diversificat de competenţe în domeniile de Cash Management şi eBanking, Trade Finance, gestiunea lanţului de aprovizionare, comerţ structurat, finanţe de export şi servicii pentru valori mobiliare. Grupul UniCredit este una dintre cele mai mari banci din Europa pe acest segment, acest lucru fiind demonstrat de multitudinea de distincţii internaţionale primite. Mulţumită unei reţele internaţionale alcătuită din peste 10.200 de sucursale în 22 de ţări, la care se adaugă 4.000 de bănci corespondente în 50 de ţări din întreaga lume, Grupul UniCredit deserveşte peste 400.000 de companii la nivel mondial.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii