BANCI | Stirea Zilei

Topul bancilor cu cele mai multe carduri de debit emise in 2011

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-03-11 17:16

BRD si-a mentinut si in 2011 pozitia de lider al cardurilor de debit, cu aproape 2,2 milioane de carduri valide emise clientilor sai. Portofoliul bancii a crescut cu aproximativ 27.000 de noi carduri, in special datorita lansarii noilor tipuri de carduri contactless si a celor destinate utilizarii in transportul public de suprafata si la metrou.

BCR si-a sporit portofoliul de noi carduri de debit cu peste 40.000 de noi unitati, tot ca urmare a cardurilor contactless lansate impreuna cu RATB, carduri ce pot fi folosite si in loc de bilet in mijloacele de transport in comun. Portofoliul de carduri al BCR a ajuns la peste 1,84 milioane de unitati.

Desi nu a adus inovatii pe piata cardurilor, Banca Transilvania a reusit sa-si sporeasca intr-un ritm mai acelerat emiterea de noi carduri in 2011, cu aproximativ 135.000 de noi bucati, portofoliul sau ajungand la peste 1,7 milioane, apropiindu-se astfel de primele doua mari banci.

O alta performera in 2011 a fost si Raiffeisen, care a reusit, la randul sau, sa emita in jur de 100.000 de noi carduri, desi nu a adus noutati importante pe piata, in afara de un card co-brand destinat unei cauze sociale, si anume sustinerea fundatiei Smurd conduse de doctorul Raed Arafat.

Noutati care au venit in schimb de la doua banci mai mici, spre finalul anului precedent: Carpatica si Credit Europe, ambele lansand, aproape concomitent, carduri cu display si token inclus pentru accesul la internet.

UniCredit Tiriac Bank si GarantiBank s-au regasit, de asemenea, printre bancile care au reusit performante in 2011 pe piata cardurilor de debit, reusind sa-si majoreze semnificativ portofoliul de carduri.

Vezi in CLUBUL BANCHERILOR topul bancilor la cardurile de debit

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii