BANCI | Ultima Ora

Seful bancii ABN Amro s-a deghizat in prostituata pentru a-i distra pe subordonati cu o lectie despre "valorile" celei mai vechi meserii din lume, "din care banca poate invata multe"

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-01-18 18:00

Președintele bancii olandeze ABN Amro, Gerrit Zalm, fost ministru de finanțe al Olandei, s-a deghizat in prostituata si a jucat rolul unei patroane de bordel, “sora Priscilla”, pentru a-si distra angajatii cu ocazia unui cabaret traditional organizat de banca din 2005.

Îmbrăcat într-o rochie stridentă, albastru-electric, cu o perucă roșcată și niște ochelari imenși albaștri, “sora Priscilla” le-a reprosat bancherilor ca au facut de ras principiile celei mai vechi meserii din lume: “Clientul nostru, stapanul nostru” a fost motto-ul meseriei mele de secole, pe cand bancile l-au descoperit abia recent.

“Sora Priscilla” le-a marturisit bancherilor ca fratele ei a tinut-o ascunsa intrucat era gelos pe calitatile ei de manager a unui bordel de succes, pe cand el a ramas un amarat de angajat al unei banci nationalizate.

“I-ar fi placut si lui sa ajunga patron de bordel, dar nu are potential”, a spus Priscilla, in hohotele subalternilor din banca.

Prostitutia a fost legalizata in Olanda in anul 2000, dupa ce a fost tolerata timp de secole.

Incredere, profesionalism si ambitie, valori fundamentele in...

Zalm a preluat in 2009 fraiele ABN Amro, dupa aceasta a ajuns in pragul falimentului in urma fuziunii cu Fortis iar statul olandez a salvat-o cu fonduri publice in valoare de 23 de miliarde de dolari.

"El trebuie sa faca acum din ABN Amro o banca de succes, din nou, dar nu are idee cum", a adaugat Priscilla. "I-am spus ca trebuie sa inceapa cu valorile de baza, care sunt urmatoarele, in bordelul meu: sa fii de incredere, profesionist si ambitios", a adaugat ea.

Daca Priscilla va avea succes si in banca in aplicarea acestor valori fundamentale comune se va vedea in 2015, cand statul olandez urmeaza sa vanda noua ABN Amro la Bursa, printr-un IPO (initial public offering).  

Banca a postat un videoclip pe contul sau de YouTube cu prestatia presedintelui in rol de prostituata. (Vezi Video)

Un purtător de cuvant al băncii a explicat că intervenția lui Zalm face parte din tradiționalul cabaret al ABN Amro, organizat incepand din 2005 în onoarea angajaților săi. Acum, a fost rândul lui Gerrit Zalm să-și distreze colegii cu spectacole umoristice.

“În acest an, 7.000 de angajați au văzut spectacolul pe parcursul celor șase reprezentanții care au loc de obicei în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie. Gerrit Zalm are întotdeauna o prezentare și, fiind vorba de un cabaret, prezentarea este întotdeauna haioasă și mai ales burlescă”, a explicat purtătorul de cuvânt al băncii.

În anii trecuți, Zalm a jucat rolurile unui director de circ sau al unui director de pompe funebre. “În acest an, a jucat rolul “surorii” sale Priscilla, ca să explice valori precum încrederea, profesionalismul, ambiția și principiile afacerii unei bănci”, a mai spus reprezentantul ABN Amro.

"Acest tip de cabaret se potrivește perfect culturii olandeze și simțului umorului din această țară, însă din cauza diferențelor culturale și al specificității umorului olandez, suntem pe deplin conștienți că poate provoca perplexitate prin alte părți”, a adăugat el.

Comentarii

ion-escu
Exemplu perfect!
Exemplu Perfect simbolic si definitoriu pentru cultura si civilizatia Olandeza si a olandezilor!!! ... La fel pentru cultura si civilizatia Bancherilor din West!!!



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii