BANCI | Ultima Ora

Reclamatia zilei la banca: "Nu va zic buna ziua! Stimata BRD-GSG, Doresc sa va transmit dezamagirea fata de calitatea execrabila a serviciilor pe care le oferiti clientilor"

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-11-15 16:44

Un client al BRD se plange de faptul ca nu a reusit sa realizeze o plata cu cardul in strainatate, astfel ca a trebuit sa achite in numerar, dar cu toate acestea banii i-au fost luati din cont, astfel ca a platit de doua ori pentru acelasi produs. Incercand sa rezolve problema, a incercat sa ia legatura cu banca prin pagina sa de internet, insa aceasta nu functiona. Asa incat a fost nevoit sa sune la banca si sa vorbeasca in roaming pentru a afla ca a fost vorba de o eroare de comunicare in procesarea cardului.

Iata mesajul clientului postat pe pagina de Facebook a BRD:

"Nu va zic buna ziua!
Stimata BRD-GSG Doresc sa va transmit dezamagirea fata de calitatea execrabila a serviciilor pe care le oferiti clientilor:

1. Sambata 02.11.2013 orele 10 am vrut sa retrag dintr-un cont ne-mai-intalnita suma de 400 de euro. Surpriza extraordinara banca nu avea acesti bani, "mai veniti dumneavoastra mai incolo!"

2. Azi 05.11.2013, orele 14, am vrut sa achit o tranzactie comerciala folosind cardul pe care mi l-ati oferit acum un an cu asigurari si para-asigurari si pentru cheile pierdute ale autoturismului soacrei! Surpriza: "PIN Corect! Tranzactie esuata!' Am platit cash, dar ma gandesc daca nu aveam? si daca in loc de chiloti era carburant alimentat in masina soacrei? Trebuia sa petrec o noapte in arest?
Cred ca acordurile visa/mastercard asigura tranzactii in siguranta pentru clienti si nu imposibilitatea efectuarii tranzactiilor! Nu-i asa? Sa-i intrebam si pe dumnealor, zic!

3. Dupa o ora am apelat telefonic, in roaming, serviciul relatii clienti. Dupa trei minute de vorbit cu robotul si ascultat muzica, surpriza: banii mi-au fost indisponibilizati in cont, pentru tranzactia la care faceam referire mai sus si pe care am mai achitat-o cash. Asadar am platit de doua ori aceiasi chiloti! "a fost o eroare de comunicare" mi-a spus priculiciul dumneavoastra, insultandu-mi pentru a treia oara consecutiv inteligenta!

Mi-as dori:

1. sa-mi pot folosi cardul in limita disponibilului oriunde si oricand am chef!

2. Mi-as dori sa-mi returnati contravaloarea celor cinci minute vorbite in roaming din vina dvs.

3. Mi-as dori o reactie la mesajul de mai sus!

4. Mi-as dori ca atunci cand dau "send" la acest mesaj sa nu imi apara un nou mesaj "pagina in constructie" asa cum apare pe formularul de contact de pe www.brd.ro!

Nu va zic la revedere!"

Comentarii

Dan
Lasati-o si lasati-ne!
Iarasi inventati povesti ca sa va faceti targetu de click-uri?

Bancherul.ro
Reclamatia la BRD e reala
Reclamatia la BRD e reala, se poate vedea pe pagina de Facebook a bancii. Si nu avem niciun obiectiv in privinta click-urilor, pentru noi conteaza doar calitatea si excelenta informatiei financiar-bancare.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii