BANCI | Stirea Zilei

RBS Romania promoveaza valorile romanesti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-01-17 18:38

Design-ul interior al noului sediu central al RBS România din clădirea Lakeview promovează valorile româneşti prin desenele şi picturile alese pentru decorarea celor patru nivele pe care le ocupă banca în complexul de birouri.

O serie de desene reprezentative pentru realizările deosebite ale unor români celebri sunt expuse în sălile de conferinţă. Printre aceştia se numără personalităţi emblematice precum Anghel Saligny, artizanul podului de la Cernavodă, Petrache Poenaru, inventatorul român ce a primit în 1827 brevetul francez pentru inventarea stiloului, precum şi compozitorul George Enescu sau George Emil Palade – laureatul premiului Nobel pentru Fiziologie şi Medicină.

De asemenea, RBS România a achiziţionat pentru sediul din Lakeview o serie de lucrări realizate de tineri artişti români sprijiniţi de Fundaţia Principesa Margareta a României prin programul „Tinere Talente”: Raluca Gologan, Teodora Gavrilă, Maria Biliuş, Dragoş Serafim şi Andrei Geambaşu. În acest fel banca continuă sprijinul oferit tinerilor artişti cu potenţial ca parte a strategiei de implicare în comunitate.

Sălile de întâlniri şi training au fost denumite după regiuni sau oraşe din România. Astfel, angajaţii băncii se întâlnesc intern sau împreună cu clienţi sau parteneri de afaceri în săli cu denumiri ca: Braşov, Sibiu, Sighişoara, Constanţa, Timişoara, Transilvania, Dobrogea, Moldova sau Maramureş.

"Am încercat să le oferim angajaţilor o atmosferă caldă şi primitoare, în care valorile româneşti sunt recunoscute şi apreciate. Din acest motiv am ales să decorăm o parte din interioare cu desene, tablouri şi fotografii ce reprezintă imagini emblematice pentru România", a spus Robert Hadley, Vicepreşedinte al RBS România.

Tot cu această ocazie RBS România a lansat o provocare angajaţilor pasionaţi de fotografie. Pe lângă achiziţionarea unor lucrări de la artişti consacraţi, angajaţii RBS România au fost încurajaţi să îşi exprime creativitatea în acest domeniu. Au fost expuse în noul sediu fotografii ale angajaţilor Mihnea Turcu, Adrian Sbîngu, Costin Rotaru şi Mihai Gîscă.

Sediul RBS România ocupă etajele 1, 2 şi 3, precum şi parterul clădirii Lakeview. Tot aici se află şi o sucursală a băncii care oferă servicii financiare tuturor clienţilor persoane juridice şi persoane fizice, inclusiv clienţilor Royal Preferred Banking (RPB). Sucursala din World Trade Center, inclusiv lounge-ul RPB, rămân în continuare la dispoziţia clienţilor.

Lakeview a primit certificarea Building Research Establishment Environmental Assessment Method (BREEAM), o metodologie de evaluare de mediu ce are ca obiectiv măsurarea şi reducerea impactului clădirilor asupra mediului înconjurător, luând în considerare diferite aspecte: management, sănătate, energie, transport, apă, materiale, folosirea terenului, poluare. BREEAM este cel mai important instrument de evaluare a clădirilor eco şi a fost lansat în anul 1990 în Marea Britanie de grupul Building Research Establishment (BRE).

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii