BANCI | Stirea Zilei

Raiffeisen Bank ofera clientilor companii sistemul de facturare electronica, in parteneriat cu TransFonD

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-05-25 13:19

TransFonD si Raiffeisen Bank lanseaza serviciul de facturare electronica pentru companii, e-Factur@. Emiterea, arhivarea si transmiterea facturilor se face exclusiv electronic. Toate operatiunile sunt mai rapide, iar costurile suportate de clienti sunt mai mici.

Serviciul e-Factur@ functioneaza ca o aplicatie securizata la care se pot conecta atat emitentii cat si destinatarii facturilor. Intrucat documentele arhivate electronic au aceeasi valoarea juridica a echivalentului lor pe hartie, nu este necesara tiparirea lor – ceea ce inseamna economie de hartie, de timp si de spatiu. Aplicatia este administrata in totalitate de TransFonD, care asigura securitatea deplina a datelor si buna functionare a serviciului.

„Raiffeisen Bank promoveaza tendintele inovative din mediul electronic, oferind clientilor sai, in parteneriat cu TransFonD, serviciul de facturare electronica - e-Factur@. Adresat persoanelor juridice rezidente si nerezidente, serviciul asigura managementul intregului ciclu de viata al facturii, incluzand optiuni de emitere, livrare catre platitor si arhivare. Beneficiile se extind atat la emitentul de facturi in sensul reducerii de costuri si accelerarii fluxurilor de numerar cat si catre destinatarul acestora, accesul facil la informatii fiind asigurat prin intermediul unei platforme online securizate. Ultimul pas care inchide ciclul de emitere si transmitere, este plata facturii, operatiune ce poate fi efectuata prin multiplele canale electronice puse la dispozitie clientilor de catre Banca: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automata prin Direct Debit.” a declarat Florentina Stilu, directorul Directiei Cash Management din Raiffeisen Bank.

“Incheierea parteneriatului cu Raiffeisen Bank extinde gama de servicii pe care TransFonD o pune la dispozitia acestei banci. La nivel european, serviciile de facturare electronica oferite de banci vin in completarea portofoliului destinat clientilor corporate dintr-un lant extins ce cuprinde achizitii-facturare-plata-reconciliere. Intr-o piata dinamica, decizia de a sustine sistemul financiar bancar din Romania pentru relatii mai stranse cu clientii este motorul de dezvoltare al noilor servicii oferite de compania noastra. e-Factur@ pune de asemenea bazele dezvoltarii facilitatii de reconciliere a facturilor emise cu platile incasate in cadrul fiecarei organizatii, facand parte din serviciile cu valoare adaugata legate de plati din cadrul SEPA.”, a declarat Razvan Faer, seful Departamentului Strategie si Marketing din TransFonD.

Beneficii pentru emitentul de facturi: reducerea costurilor cu facturarea (emitere, livrare, arhivare), suprapunerea informatiilor de facturare cu instructiunile de debit direct, economie de timp la reconcilierea proceselor de receptionare a facturilor si a fluxului de numerar, posibilitatea importului direct al facturilor in sistem, validarea datelor in momentul transmiterii, confirmarea livrarii si a vizualizarii facturii, regasirea facila a facturii originale.
Beneficii pentru destinatarul facturii: livrare sigura si in timp redus, reducerea riscului de eroare umana, cresterea eficientei managementului fluxului de numerar, consum mai mic de hartie, arhivarea electronica a facturilor primite, regasirea facila a facturii originale, posibilitatea de receptionare si plata a facturilor prin intermediul bancii, managementul centralizat al profilului de utilizator (printr-un punct unic de acces - aplicatia e-Factur@)
Despre TRANSFOND

TRANSFOND este operator al Sistemului Electronic de Plati: administrator si operator al sistemului SENT (casa de compensare automata), administrator tehnic si operator al sistemului ReGIS (sistemul de decontare pe baza bruta in timp real), conform mandatului acordat de catre Banca Nationala a Romaniei, operator tehnic al sistemului SaFIR (sistemul de depozitare si decontare a operatiunilor cu titluri de stat). Incepand cu luna iulie 2009, TRANSFOND este furnizor autorizat de Servicii de Arhivare Electronica (e-Arhiv@) in conformitate cu prevederile Legii nr.135/2007 privind arhivarea documentelor in forma electronica. TRANSFOND a lansat, in 2009, Linia de Urgenta pentru Carduri (LUC), serviciu destinat emitentilor de carduri din România, ce pune la dispozitia clientilor institutiilor inrolate, un numar unic de contact, disponibil 24/7/365, pentru blocarea cardurilor pierdute sau furate.
Detalii despre e-Factur@: http://www.transfond.ro/ro/e-factura.html

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

 



 

Ultimele Comentarii