BANCI | Ultima Ora

Premiera pe piata cardurilor: OTP Bank ofera clientilor premii in obiecte prin programul MasterCard Rewards

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-02-27 13:14

OTP Bank a anuntat lansarea programului de recompense „MasterCard Rewards” pentru clientii bancii utilizatori de carduri de debit si credit, o premiera pe piata cardurilor din Romania.

Clientii bancii primesc 1 punct de loialitate pentru fiecare 2 lei cheltuiti cu cardurile de credit sau 4 lei cu cardurile de debit, indiferent de valoarea tranzactiei, inclusiv la platile online, cu exceptia retragerilor de numerar de la ATM-uri. La inscrierea in program se acorda un bonus de 1.000 de puncte.

Punctele se pot folosi apoi pentru a cumpara diverse produse dintr-un catalog aflat pe site-ul MasterCard.

OTP Bank si MasterCard nu au anuntat insa care este valoarea in puncte a produselor existente in respectivul catalog, iar informatia nu se regaseste nici pe site-ul dedicat.

In documentul „termeni si conditii” pentru utilizarea programului, se precizeaza ca numărul de puncte necesar pentru a obţine recompensele MasterCard, şi recompensele speciale MasterCard în schimbul cărora pot fi răscumpărate punctele, împreună cu orice condiţii privind răscumpărarea, termenul şi modalitatea de livrare a Recompenselor MasterCard, vor fi comunicate prin intermediul Centrului de Recompense sau a Site-ului Programului:

Răscumpărarea Punctelor dumneavoastră

(a) Vă puteţi răscumpăra Punctele prin intermediul Site-ului Programului sau prin contactarea Centrului de Recompense. Veţi avea posibilitatea de a vă răscumpăra Punctele numai în momentul în care acestea au apărut în soldul Punctelor dumneavoastră.
(b) Vă puteţi răscumpăra Punctele în schimbul Recompenselor MasterCard disponibile la data răscumpărării.
(c) Numărul de Puncte necesar pentru a obţine Recompensele MasterCard, şi Recompensele speciale MasterCard în schimbul cărora pot fi răscumpărate Punctele, împreună cu orice condiţii privind răscumpărarea, termenul şi modalitatea de livrare a Recompenselor MasterCard, vor fi comunicate prin intermediul Centrului de Recompense sau a Site-ului Programului. În urma răscumpărării, Punctele răscumpărate vor fi deduse automat din Contul dumneavoastră.
(d) În cazul în care, ca urmare a returnărilor sau anulărilor ulterioare ale Achiziţiilor Eligibile din Contul dumneavoastră sau din alte motive, răscumpăraţi mai multe Puncte decât aveţi dreptul, veţi datora către MasterCard valoarea Punctelor respective, iar MasterCard va deduce orice sumă datorată din Punctele pe care le veţi câştiga în viitor. În cazul în care nu câştigaţi puncte suficiente în termen de trei luni de la respectiva răscumpărare în exces, MasterCard îşi rezervă dreptul de a solicita plata sumei datorate.
(e) Din momentul în care aţi răscumpărat Punctele dumneavoastră, respectivele Puncte nu vor putea fi schimbate, iar contravaloarea acestora nu va putea fi restituită.

Înscrierea în program se face la cerere, în oricare dintre unitatile OTP Bank România. Înrolarea clientului devine activă în trei zile de la semnarea cererii, precizeaza banca.

Ce declara reprezentantii celor doua institutii, citati intr-un comunicat de presa:

“Am vrut să le oferim clienților noștri un program flexibil și foarte avantajos pentru ei. De aceea, în afară de faptul că sunt răsplătiți prin puncte de loialitate la orice plată cu cardul, au și posibilitatea de a cumula punctele lor cu cele adunate de alți posesori de carduri - membri ai familiei, prieteni, pentru a achiziționa mai repede un produs cu valoare mai mare”, spune Adrian Chichiță (foto), Director Carduri, OTP Bank România.

“Tranzacțiile cu cardul atât la comercianți, cât și online cresc de la an la an în România. Este un comportament de plată pe care îl încurajăm, pentru că ajută la combaterea evaziunii fiscale, dar și pentru că, în cele din urmă, vorbim despre cea mai avantajoasă modalitate de plată. Programul pe care îl lansăm astăzi, în parteneriat cu OTP Bank, aduce utilizatorilor de servicii financiare şi mai multe argumente pentru achiziția, utilizarea și reînnoirea cardului de plată, prin beneficii garantate la fiecare tranzacţie. Iar pentru OTP Bank, MasterCard Rewards este un instrument care fidelizează clienţii şi le modelează un comportament natural de utilizare a acestuia”, declară Cosmin Vladimirescu, Country Manager pentru România şi Moldova, MasterCard Europe.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii