BANCI | Ultima Ora

Patru banci se bat in carduri de credit fara dobanda in magazinele Vodafone

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-10-12 15:20

Persoanele fizice si firmele pot sa cumpere smartphone-uri, tablete sau pachete prepaid din magazinele Vodafone, platind in mai multe rate fara dobanda cu cardurile de credit oferite de 4 banci romanesti.

Programul “Plata în rate” este o metodă de plată simplă, avantajoasă și ușor de folosit, care îți permite achiziționarea unui terminal performant (telefon/tabletă) în rate egale, cu dobanda de 0%.

Este vorba de 3 rate daca valoarea telefonului este mai mica de 400 de lei, 12 rate daca valoarea telefonului este de minim 400 de lei sau 24 de rate daca este vorba de un telefon ce costa cel putin 800 de lei.

Cardurile de credit care permit aceste plati sunt cele emise de UniCredit Tiriac Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank, CitiBank.

In cazul UniCredit Tiriac Bank, este vorba de toate tipurile de carduri de credit emise de aceasta banca, iar numarul de rate este de 12 sau 24, pentru orice produs in valoare de minim 400 de lei.

La Raiffeisen Bank sunt valabile cardurile de credit Standard, Vodafone si Gold, iar clientii pot suna intr-un termen de maxim 48 de ore de la realizarea cumparaturii pentru a opta pentru plata in 12 sau 24 de rate fara dobanda, pentru cumparaturile cu valori de minim 400 de lei.

La Credit Europe Bank este vorba de cardul de credit Card Avantaj si Card Avantaj Gold, cu care se poate plati in 12 rate telefoanele intre 400 si 800 de lei sau in 24 de rate fara dobanda pentru produse de minim 800 de lei.

La CitiBank vorbim de cardurile de credit Citi Vodafone Plus si Citi Value Card, in urmatoarele conditii: - 3 rate fără dobândă, pentru produse cu valoare sub 400 RON; - 12 rate fără dobândă, pentru produse cu valoare între 400 şi 800 RON; - 24 de rate fără dobândă, pentru produse cu o valoare de peste 800 RON.

Programul de rate fara dobanda este disponibil pentru urmatoarele tipuri de produse oferite de Vodafone:
- Smartphone + pachet smartphone (abonament + optiune de Internet pe mobil);
- Tabletă/laptop + abonament Internet Nelimitat;
- Pachet prepaid Vodafone Smart II.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii