BANCI | Ultima Ora

Garanti Bank lanseaza o aplicatie online pentru preaprobarea creditelor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-12-06 11:24

Garanti Bank anunta lansarea unei platforme online pentru preaprobarea creditelor. Clientii afla de pe site-ul bancii conditiile de creditare, pot sa-si aleaga tipul de credit, iar in cazul in care indeplinesc cerintele si sunt de acord cu conditiile impuse de banca, mai ramane sa ajunga la o agentie a bancii cu actele necesare pentru semnarea contractului de credit.

Comunicatul de presa al Garanti Bank:

Garanti Bank lansează prima platformă online din România de aplicare pentru credite dedicate persoanelor fizice

Aplicanții primesc răspuns instant dacă cererile de credit au fost preaprobate

BUCUREȘTI, 6 decembrie 2012 – Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, continuă seria inovațiilor și lansează "iLoanU", prima platformă online din România prin care clienții și potențialii clienți pot afla pe loc dacă cererea lor de credit a fost preaprobată de către bancă, datorită unui algoritm avansat care stă la baza soluției web.

Astfel, noua platformă permite persoanelor fizice interesate să aplice direct pentru credite, oriunde s-ar afla, fără a mai fi nevoie să se deplaseze într-o agenție din cadrul băncii. De asemenea, aplicaţia permite vizualizarea listei de documente necesare dosarului de credit, în funcţie de tipul creditului solicitat şi de tipul de venit. Cu ajutorul opțiunii “Monitorizare aplicație”, aplicații pot urmări cu ușurință statusul dosarelor lor.

Platforma poate fi accesată de pe site-ul Garanti – www.garantibank.ro - de la secțiunea „Credite”, cu un click pe opțiunea „Aplică acum”. "iLoanU" asigură un grad înalt de protecție a datelor aplicanților, astfel încât orice interogare a sistemului rămâne strict confidențială.

Prin "iLoanU", clienții pot solicita un credit de nevoi personale de maximum 60.000 de lei, fără garanții, în timp ce plafonul maxim este de 300.000 de euro, cu garanții. Pentru a calcula creditul potrivit, aplicanții pot accesa opțiunea “Calculator credit”, aflată de asemenea în categoria “Credite pentru persoane fizice”.

Un element de diferențiere a noii platforme o constituie posibilitatea unui aplicant de a opta automat pentru o altă variantă de creditare, în cazul în care nu se încadrează la creditul solicitat, astfel încât oferta să răspundă cât mai mult nevoilor acestuia. Astfel, aplicantul va avea posibilitatea de a alege una din două alternative: calcularea sumei maxime de împrumutat pentru durata maximă a creditului sau calcularea sumei solicitate, însă cu o altă durată a creditului. Alternativele sunt generate automat și personalizate pentru fiecare client în parte. În cazul în care aceste două variante nu sunt pe placul clientului, acesta este direcționat către cea mai apropiată agenție Garanti, pentru a obține mai multe detalii despre posibilitățile de finanțare.

„Căutăm în permanență să venim în sprijinul clienților noștri cu produse și servicii inovatoare. Platforma online de aplicare directă pentru credite a fost creată în acest scop, de a facilita accesul oricărui potenţial client la un instrument foarte ușor de folosit, pentru a-i asigura un nivel sporit de confort. Implementăm astfel un nou model de creditare, în care fiecare aplicant să își administreze singur dosarul de credit și să ajungă în agențiile Garanti Bank doar pentru a semna contractul final de finanțare. Este evoluția firească în banking, în care câștig de cauză vor avea ofertele cu un grad înalt de personalizare”, spune Ufuk Tandogan, Director General Garanti Bank Romania.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii