BANCI | Stirea Zilei

Facturile de energie electrica Enel Energie si Enel Energie Muntenia pot fi achitate prin reteaua de ATM-uri Bancpost

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-11-30 17:27

Bancpost si Enel anunta ca, incepand din luna noiembrie, clientii Bancpost isi pot achita facturile de energie electrica emise de către Enel Energie si Enel Energie Muntenia si prin intermediul celor peste 700 de ATM-uri ale Bancii din toata tara. Pentru efectuarea platilor în acest mod, detinatorii de card de debit Bancpost beneficiaza de comision zero.

Alaturi de plata la ghiseele celor 286 de unitati Bancpost, plata utilitatilor direct de la ATM-uri ofera o acoperire teritoriala mult mai larga, aduce un plus de confort si rapiditate, precum si avantajul accesului permanent, 24 de ore din 24, la acest serviciu.

Orice detinator de card de debit Bancpost poate achita facturile Enel Energie si Enel Energie Muntenia direct de la ATM fara a fi necesara nicio formalitate suplimentara. Plata se poate face atat pentru facturile titularului de card, cat si ale oricarui alt abonat, numarul de plati efectuate fiind nelimitat.

Instrumentele de plata oferite prin intermediul Bancpost se adauga optiunilor de achitare a facturii pe care Enel Energie Muntenia si Enel Energie le-au pus deja la dispozitia clientilor lor, in scopul de a le oferi acestora servicii de calitate si o importanta economie de timp.

Bancpost isi va continua in 2011 politica de extindere a listei furnizorilor de servicii şi utilităţi de interes naţional ale caror facturi vor putea fi platite la ATM, prin parteneriate menite sa simplifice viata clientilor sai.
***

Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 86,9 miliarde EUR (S1/2010). Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.Mai multe informatii despre Eurobank EFG sunt disponibile pe site-ul www.eurobank.gr.

Enel este cea mai mare companie italiană în domeniul energiei electrice şi cea de-a doua companie europeană de utilităţi în funcţie de capacitatea instalată. Este un jucător integrat, activ în sectorul energiei electrice şi al gazelor naturale. Enel este prezentă în 40 de ţări din întreaga lume, având o capacitate de producţie de 95.000 MW şi vinde energie electrică şi gaze naturale către peste 61 milioane de clienţi.
În România, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, având circa 2,6 milioane clienţi, 93.000 km de reţea şi aproximativ 5.000 angajaţi. Enel operează în domeniul furnizării electricităţii, prin Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, în timp ce Enel Distribuţie Banat, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distribuţie Muntenia sunt companiile care se ocupă de gestionarea şi modernizarea reţelei de energie electrică în aceste trei regiuni.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii