BANCI | Ultima Ora

Depozitele la Banca Romaneasca pot fi constituite si prin Internet Banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-10-15 15:28

Clienţii Băncii Româneşti pot constitui depozite la termen şi prin Internet Banking. Astfel, începând cu 12 octombrie, utilizatorii de Internet Banking pot opta pentru produse de economisire în lei şi în valută existente în oferta băncii, cu excepţia depozitelor cu dobândă progresivă, cu un efort minim şi cu o mare economie de timp, doar din faţa calculatorului, anunta banca intr-un comunicat.

Clienţii pot alege dintr-o varietate de termene şi modalităţi de plată a dobânzii oferite deja de Banca Românească. Pentru orice produs, comisionul de retragere numerar la scadenţă pentru depozitele cu maturitate de peste 30 zile (inclusiv) este zero, la fel ca şi comisionul de retragere numerar pentru dobânda primită în avans.

Alegând economisirea prin Internet Banking, clienţii Băncii Româneşti se pot bucura uşor şi sigur de toate beneficiile depozitelor la termen şi îşi pot administra cu uşurinţă economiile, accesând detalii despre depozitele contractate sau lichidând depozitele la maturitate, în caz de nevoie.

În oferta Băncii Româneşti se regăsesc:
- Depozite cu plata dobânzii la scadenţă
- Depozite cu plata lunară a dobânzii
- Depozite Super 7
- Depozite Avans Net.

Toate produsele de economisire oferite de Banca Românească beneficiază de dobânzi avantajoase şi pot fi constituite în lei şi valută (EUR, USD, GBP şi CHF).

Depozitele constituite la Banca Românească sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita plafonului comunicat de către acesta.

Despre Banca Românească

Banca Românească este una dintre instituţiile financiare importante care activează pe piaţa din România oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 milioane lei şi o reţea naţională de sucursale în majoritatea oraşelor importante ale ţării, Banca Românească are 20 ani de activitate pe piaţa bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. Banca Românească este una dintre cele mai lichide bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% şi un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, în prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 171 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.700 de unităţi bancare.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii