BANCI | Ultima Ora

Cu cardurile de credit de la Banca Romaneasca se pot face cumparaturi in 3 sau 6 rate fara dobanda

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-04-05 15:48

Posesorii de carduri de cumpărături emise de Banca Românească pot achita cumpărăturile mai mari de 200 de lei în 3 sau 6 rate lunare cu 0% dobândă şi 0 lei comision de activare a programului de rate.

Oferta este valabilă pentru toţi deţinătorii de carduri de cumpărături care solicită activarea programului „Plata în rate“ în perioada 1 aprilie - 31 mai 2012, precizeaza banca intr-un comunicat.

În plus, pentru fiecare card de credit MasterCard Standard recomandat în luna aprilie şi activat până la sfârşitul lunii iunie 2012, orice deţinător de card de credit emis de Banca Românească va primi un premiu de 50 de lei, iar noul posesor va fi răsplătit cu un bonus de 5% pentru toate cumpărăturile efectuate până la 30 iunie 2012 la orice comerciant din ţară sau din străinătate, indiferent de valoarea acestora, în conformitate cu regulamentul promoţiei postat pe site-ul băncii www.banca-romaneasca.ro.

Cu un capital social de până la 200 de milioane de euro şi o reţea naţională de sucursale în toate oraşele importante ale ţării, Banca Românească are 20 ani de activitate pe piaţa bancară din România.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. Banca Românească este una dintre cele mai lichide bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% şi un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, în prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE).

National Bank of Greece are o experienţă de 170 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.700 de unităţi bancare. Printre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numără: NBG Securities România, Garanta Asigurări, NBG Leasing şi NBG Factoring România.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii