BANCI | Ultima Ora

BRD acorda studentilor la medicina din Iasi credite care se ramburseaza dupa ce acestia termina facultatea

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-09-28 17:54

BRD anunta ca acorda studentilor la medicina din Iasi credite care se ramburseaza dupa ce acestia termina facultatea si se angajeaza.

BRD lansează, în premieră în România, o linie de finanţare a studiilor de licenţă «Student la UMF Iaşi», cu perioadă de graţie de până la 72 de luni (comunicat de presa):

Parteneriatul tradiţional între BRD şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi trece, începând din anul universitar 2016-2017, la un nivel superior prin lansarea unui produs de creditare unic pe piaţa din România: linia de finanțare dedicată studenţilor la UMF Gr. T. Popa.

„Acest produs reflectă importanţa pe care banca noastră o acordă domeniului strategic al educaţiei şi clienților noştri studenţi”, a declarat Gheorghe Marinel, Director General adjunct al BRD Groupe Societe Generale.

Perioada de acordare a finanţării este de 10 ani, cu o perioadă de graţie extinsă pe toată durata studiilor, până la 72 de luni. Restituirea finanțării se realizează în anii 7-10, începând cu momentul în care studentul finalizează studiile și devine medic/angajat.

Dobânda - 4,84% (în ziua de 27 septembrie 2016) - este calculată potrivit formulei Robor 6M + 3,90 puncte procentuale.

Valoarea finanțării este echivalentă cu taxa de şcolarizare, iar nivelul comisioanelor de analiză a dosarului, administrare a creditului şi rambursare anticipată este 0.

Exemplu de calcul pentru o finanțare în valoare de 36.000 de lei acordată pe 10 ani, în 6 tranşe anuale în valoare de 6.000 de lei fiecare și cu perioadă de graţie parţială de 72 de luni:

- suma lunară de plată aferentă primului an de graţie parţială: 30 lei
- suma lunară de plată după finalizarea perioadei de graţie: 860 lei
- DAE: 6,08%
- valoarea totală plătibilă : 48.684 lei

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  ROBOR  comisioane cont bancar  DAE (Dobanda Anuala Efectiva) credite ipotecare  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii