BANCI | Stirea Zilei

BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in EUR

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-28 11:48

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta reducerea cu pana la 1,25% a dobanzilor la creditele garantate in EUR, anunta banca.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda de EURIBOR 6 luni + 5.25% pentru clientii cu istoric BCR si EURIBOR 6 luni + 5.75% pentru clientii fara istoric. In acelasi timp creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda de EURIBOR 6 luni + 5.75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv EURIBOR 6 luni + 6.25% pentru clientii fara istoric.

Avand in vedere strategia bancii de crestere a volumului de credite garantate acordate, ne-am adaptat oferta de creditare astfel incat sa putem oferi clientilor nostri produse si servicii la preturi competitive, a declarat Stefan Coroianu, Director Credite Retail in cadrul BCR. In aceste conditii, oferta BCR devine una dintre cele mai bune oferte din piata prin costurile oferite si produsele asociate: asigurarea imobilului gratuita, precum si asigurare de viata gratuita, a continuat Coroianu.

Oferta bancii se prezinta astfel:

Credite de investititii E6M + 5.75% (Clienti fara istoric BCR); E6M + 5.25% (Clienti cu istoric BCR)
Maxicredit Super BCR (Clienti fara istoric BCR); E6M + 6.25% E6M + 5.75% (Clienti cu istoric BCR)

* In cazul creditelor ipotecare Rezidential BCR acordate cu un avans mai mic de 25% la noul procent de dobanda se va mai adauga:
• 0,4% in cazul unui avans cuprins intre 0% si 10%(exclusiv)
• 0,2% in cazul unui avans cuprins intre 10% si 25%(exclusiv).

In acelasi timp BCR anunta introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila. Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta EURIBOR iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta EURIBOR din ultima perioada.

Strategia BCR este majorarea volumului de credite garantate acordate si mentinerea pozitiei de lider pe sectorul de creditare a persoanelor fizice si a companiilor. BCR este deja lider in cadrul programului Prima Casa unde, conform aceleiasi strategii, a redus marja de dobanda pentru clientii cu istoric BCR la inceputul lunii iunie pana la Euribor 3 luni + 3.75%.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii