BANCI | Stirea Zilei

Bank Leumi intra pe piata finantarii fondurilor europene

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-05-23 14:50

Pentru a susţine numărul în creştere al companiilor care apelează la finanţări din fonduri europene, Bank Leumi România a înfiinţat un departament specializat în cadrul Diviziei Comercial care să ofere, pe lângă produsele clasice necesare, consultanţă şi servicii specializate, anunta banca intr-un comunicat.

Companiile interesate pot accesa siteul băncii (www.leumi.ro) pentru a găsi informaţii utile în secţiunea Ghid Practic despre cum se realizează accesarea fondurilor europene, care sunt etapele de urmat, cum se colaborează cu banca şi cu instituţiile specializate astfel încât să poată fi obţinut un feedback pozitiv de la finanţator.

Oferta de produse specifice a Bank Leumi România include scrisori de confort angajante, credite suport pentru prefinanţarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, scrisori de garanţie bancară, credite de investiţii, credite pentru finanţarea cheltuielilor neeligibile etc.

Programele Operaţionale de interes maxim pentru strategia Bank Leumi sunt Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POSCCE) şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

“România, începând din 2007 şi până în prezent, a absorbit aproximativ 10% din cele aproape 20 de miliarde de euro distribuite pentru perioada 2007-2013. Considerăm accesarea fondurilor europene nerambursabile o mare oportunitate pentru companiile locale. Cunoaştem şi problemele cu care se confruntă şi de aceea, prin departamentul special creat în cadrul Diviziei Comercial, urmărim să scurtăm timpul alocat luării deciziei de cofinanţare, să fim cât mai flexibili în negocierea condiţiilor produselor oferite şi nu în ultimul rând, să oferim consultanţă gratuită clienţilor care apelează la banca noastră”, declară domnul Manfred Rauchwerger, Senior Vicepreşedinte Executiv Bank Leumi România.

Bank Leumi colaborează atât cu Fondul de Garantare a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, precum şi cu Fondul de Garantare a Creditului Rural care oferă garanţii de până la 80% din valoarea creditelor acordate.

Bank Leumi România este subsidiară a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. Stabilită în 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are în prezent o reţea internaţională de 328 de sucursale şi reprezentanţe în cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o reţea de 30 de unităţi.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

Bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3,5 sau 10 ani la creditele ipotecare sunt Banca Transilvania (BT), BCR si CEC Bank, conform calculatoarelor de credit de pe site-urile bancilor. Topul a fost realizat pe baza unui imprumut in valoare de 250.000 de detalii

Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

 



 

Ultimele Comentarii