BANCI | Ultima Ora

Bancpost ofera pre-finantare pentru subventiile APIA - SAPS 2013 din agricultura

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-08-29 11:38

Bancpost anunta incheierea unei noi conventii tripartite cu Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) in scopul finantarii capitalului de lucru pentru beneficiarii Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS) – Campania 2013, se arata intr-un comunicat al bancii.

Prin facilitatea de creditare AgriCredit SAPS 2013 oferita de banca, micii intreprinzatori cu maxim 250 de angajati care activeaza in sectorul agricol si detin Adeverinta de Inregistrare Fermier eliberata de APIA pot accesa in avans pana la 90% din valoarea subventiei oferite de APIA. Subventia se calculeaza in baza suprafetei de teren inscrise in adeverinta emisa de APIA si a cuantumului sprijinului financiar acordat pentru beneficiarii SAPS.

AgriCredit SAPS 2013 aduce conditii favorabile clientelei Bancpost, prin plafonul maxim de dobanda alcatuit din Robor la 3 luni + 4% si comisionul de acordare de 1%, in linie cu ordinul MADR nr. 703/23.07.2013. Totodata, clientii care acceseaza acest tip de credit beneficiaza de gratuitate la comisioanele de administrare si de neutilizare.

Creditul se acorda rapid, printr-o documentatie simplificata, fara garantii materiale prezentate de clientii care indeplinesc criteriile dosarului de credit. Finantarea se acorda intr-o singura transa, iar rambursarea principalului imprumutat si a dobanzii aferente se face automat, la incasarea subventiei de la APIA, fara alte obligatii lunare de plata pe parcursul derularii creditului.

Ca beneficiu suplimentar, Persoanele Fizice Autorizate, Intreprinderile Individuale si Familiale care incaseaza subventii APIA au la dispozitie noul cont curent APIA lansat de Bancpost in luna august. Produsul ofera titularilor avantaje multiple: un comision de administrare lunar de 2,8 lei, printre cele mai mici din piata, gratuitate la deschiderea/inchiderea contului si la eliberarea extraselor de cont. Mai mult, titularii beneficiaza de abonament gratuit la serviciul de Internet Banking al bancii – Fastbanking – prin care costurile de tranzactionare sunt cu pana la 40% mai mici fata de cele percepute la ghiseu.

„Agricultura este unul dintre pilonii de dezvoltare a Romaniei, care are nevoie de sprijin si investitii consistente pentru a-si atinge potentialul maxim. Prin incheierea noii Conventii cu APIA si FGCR si relansarea facilitatii de creditare AgriCredit SAPS pentru anul agricol 2013-2014, Bancpost isi reafirma sustinerea pentru acest sector si contribuie efectiv la cresterea performantei micilor intreprinzatori care opereaza in agricultura. In acest an, am simtit nevoia sa extindem acest sprijin printr-un nou produs, contul curent APIA, un produs care raspunde nevoilor identificate in discutiile cu micii fermieri: optimizarea costurilor si accesul permanent la disponibilitatile din contul curent prin Internet Banking sau cardul Visa Business.” a declarat Ana Cernat, Director Executiv al Diviziei Intreprinderi Mici si PFA.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



ING lanseaza o platformă cu oferte speciale pentru clientii firme

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă detalii

ING Bank sustine eficienta energetica a cladirilor

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF) anunță lansarea „Caravanei ROENEF”, un proiect destinat promovării eficienței energetice în clădiri și creșterii gradului de informare, la nivelul populației, cu privire la beneficiile pe detalii

ING Bank a ajuns la 1,85 milioane clienti activi

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Creșterea numărului de clienți și a portofoliului de detalii

Patria Bank si-a majorat creditele cu 8%

Patria Bank, banca specializata in sprijinirea antreprenorilor romani, a anuntat un profit net de 18,1 milioane lei pentru primele sase luni ale anului 2024, in crestere cu 61% fata de nivelul inregistrat in primul semestru al anului 2023, conform unui comunicat al detalii

 



 

Ultimele Comentarii