www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancare



Emporiki Bank lanseaza depozitele cu termene de 18 si 24 luni

Autor: Bancherul.ro
2012-03-27 16:47
In luna martie, Emporiki Bank Romania, subsidiara grupului grecesc Emporiki Bank, care face parte diin Grupul francez Crédit Agricole Group, lanseaza pe piata noi termene de constituire pentru depozite.

Astfel, atat pentru depozitele standard, cat si pentru cele de acumulare si progresive, banca ofera acum clientilor persoanelor fizice si juridice posibilitatea economisirii pe perioada de 18 si 24 luni, anunta banca intr-un comunicat.

Depozitele se pot constitui in RON sau EUR, iar suma minima necesara este de 500 RON/ EUR.

Dobanzile pentru depozitele standard deschise de persoane fizice:

Termen de 18 luni: 6,35% in lei si 3,40% in euro
Termen de 24 luni: 6,40% in lei si 3,5% in euro

Depozitele standard nu presupun comisioane de constituire şi de retragere la data maturităţii, clienţii având de asemenea posibilitatea prelungirii automate şi / sau a capitalizării dobânzii.

Emporiki Bank Romania este dedicată găsirii de soluţii financiare pentru toţi membrii familiei, oferind soluţii personalizate pentru proiectele tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, IMM şi companii, precizeaza banca.

Emporiki Bank Romania S.A. este subsidiară grupului Emporiki Bank, membră a Grupului francez Crédit Agricole Group, banca de retail lider în Franţa şi Europa si a 3-a bancă din lume după valoarea activelor.

Emporiki Bank Romania S.A. funcţionează pe piaţa bancară din Romania din 1996. Prin intermediul unei reţele de 29 de sucursale, prezente în principalele oraşe din ţară, Emporiki Bank Romania oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare pentru persoane fizice, întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi companii.

Grupul Crédit Agricole este un partener important în sprijinirea proiectelor celor 54 de milioane de clienţi din întreaga lume, în toate ariile de retail banking şi linii de business specializate conexe: servicii bancare zilnice, economii, împrumuturi de consum şi locuinţă, asigurări, private banking, managementul activelor, leasing şi factoring, corporate şi investiţii bancare.