www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancare



Taxele si impozitele platite cu carduri Bonus Card, in crestere cu 16%

Autor: Bancherul.ro
2017-02-15 09:25

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a înregistrat o creștere a volumului plăților de taxe și impozite efectuate prin Bonus Card de 16% în 2016, reprezentând un total de 2.52 milioane de lei, față de 2.15 milioane de lei în 2015, anunta banca intr-un comunicat, in care se mai arata urmatoarele:


Potrivit datelor băncii, clienții preferă să își plătească taxele și impozitele în prima parte a anului, mai mult decât la final de an. Astfel, în 2016, numărul clienților care au ales să își plătească taxele până la finalul lunii martie era de 4.5 ori mai mare decât numărul celor care au ales să facă plățile la finalul lunii octombrie.


Anul acesta, posesorii de Bonus Card își pot plăti taxele până pe 31 martie în trei rate fără dobândă, dacă efectuează tranzacțiile direct la ghișeu sau online pe ghiseul.ro. Pentru posesorii de Bonus Card Gold și Platinum, această opțiune de plată a taxelor și impozitelor în rate se activează la solicitarea posesorului de card.


“Plățile digitale cresc semnificativ de la an la an. Ca răspuns la acest trend, le oferim clienților cele mai ușor de folosit instrumente de plată. Aceste instrumente au drept scop să le ofere clienților numeroase beneficii, cum ar fi simplificarea pe cât de mult posibil a procesului de plată a taxelor și impozitelor”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank România.


Bonus Card este un instrument de plată unic în România care le aduce numeroase beneficii, atât posesorilor, cât și comercianților. Prin utilizarea Bonus Card se pot acumula bonusuri la fiecare tranzacție efectuată, în țară sau în străinătate.


Bonusul reprezintă bani care pot fi ulterior folosiți pentru a face cumpărături gratuite în magazinele partenere Bonus Card. Mai mult, posesorii cardului pot alege să plătească în rate fără dobândă, cu posiblitatea de a opta pentru numărul de rate, în funcție de nevoile personale.