BANCI | Stirea Zilei

BRD finanţează firmele pentru reînnoirea parcurilor auto şi de tractoare prin Programul „Rabla”

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-17 17:10

BRD finanţează firmele care doresc să achiziţioneze autoturisme, autoutilitare sau tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi în cadrul programului ’’Rabla’’, oferindu-le credite de investiţii pentru completarea surselor proprii. Beneficiarii trebuie să respecte criteriile de eligibilitate ale băncii şi pe cele impuse de Autoritatea Fondului de Mediu pentru înscrierea în programul „Rabla”, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

„BRD îşi diversifică permanent oferta de produse de creditare, ţinând cont de nevoile de finanţare actuale ale clienţilor existenţi sau potenţiali şi oferindu-le astfel sprijinul necesar pentru a da curs noilor oportunităţi de dezvoltare”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing din cadrul BRD – Groupe Société Générale.

Programul se desfăşoară conform OG nr. 1683/10.12.2009 („Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional”) şi OG nr. 2/ 05.01.2010 („Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii parcului naţional de tractoare şi maşini agricole autopropulsate”).

În cadrul „Programului Rabla Auto”, un solicitant se poate înscrie pentru achiziţionarea mai multor autovehicule noi, iar pentru un autoturism nou se va deduce prima de casare a maximum trei autovehicule vechi. Prima de casare pentru 2010 este de 3.800 lei/ autovehicul casat.

În cazul „Programului Rabla Tractoare”, un solicitant poate achiziţiona un singur tractor sau maşină agricolă autopropulsată, prima de casare pentru 2010 fiind de maximum 17.000 lei/tractor, fără să depăşească 40% din preţul de achiziţie fără TVA al tractorului sau maşinii agricole autopropulsate noi.

Creditul se acordă în lei sau euro, pe o perioadă de până la cinci ani. Valoarea maximă a creditului nu va depăşi 75% din valoarea de achiziţie a bunului, fără TVA. Costurile asociate creditului sunt competitive, iar garanţiile solicitate sunt flexibile.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Cum raspunde BRD la intrebarile privind fraudele online

Fraudele online au devenit o problema pentru banci, astfel ca am trimis la BRD urmatoarele intrebari, in urma reclamatiilor primite de la cititorii care au fost victimele inselaciunilor prin intermediul unor false platforme de investitii: - Care este procedura detalii

Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

 



 

Ultimele Comentarii